Hinnasto

1. Kurssimaksut

  • 285 €/henkilökohtainen opetus 7 x 30 min/päivä sekä orkesteri ja muu yhteismusisointi
  • 360 €/henkilökohtainen opetus 7 x 45 min/päivä sekä orkesteri ja muu yhteismusisointi.
  • kurssimaksuun voi sisällyttää myös kehonhuoltoa, luovaa liikettä ja kuorotoimintaa.
  • lisätunnit: 30 min/40 €, 45 min/52 €
  • Perhe- ja toisen instrumentin alennus: -50 € toisesta perheenjäsenestä tai toisesta oppiaineesta (instrumentista) alkaen. Valitaan ilmoittautumislomakkeella joko kohta II-soittimen alennus tai perheenjäsenalennus.
HUOM! Opetukseen voi osallistua myös ns. päiväoppilaana. Päiväoppilaan opetukseen kuuluu myös kaikki leirin ajaksi suunniteltu, kurssimaksuun kuuluva oheisohjelma.

2. Ainoastaan orkesteritoimintaan osallistuminen

  • 150 € osallistuminen ilman henkilökohtaista opetusta.

3. Vapaasäestys

  • 285 €, 7 x 30 min.

4. Kamarimusiikkiyhtyeet (esim. triot, kvintetit)

  • 5 x 30 min, 210 €. Maksu jaetaan soittajien lukumäärällä.
  • 5 x 45 min, 265 €. Maksu jaetaan soittajien lukumäärällä.

5. Majoitus ja täysihoitomaksut

Savonlinnan kristillinen opisto, Opistokatu 1:  täysihoito 424 €/hlö (8 vrk) soluasunnossa, joka on pääasiallinen majoitusmuoto. Maksu sisältää majoituksen ja liinavaatteet, aamupalan, lounaan, iltapäiväkahvin, päivällisen ja iltapalan.

Lisämaksu 1hh/vrk: 30 €/vrk; toive huomioidaan, jos vapaita majoitustiloja on riittävästi.

Majoitus aamiaisella 37 €/vrk.

HUOM! Päiväoppilaat voivat ostaa Kristillisen opiston vastaanotosta ruokailu- ja kahvilippuja tarvitsemansa määrän vaikka päivittäin.

Majoitusvaihtoehto merkitään ilmoittautumislomakkeessa kohtaan ”erityisruokavalio ja muu erityishuomiota vaativa asia”.

Kaikki Musiikkileirin majoitukseen liittyvä toiminta hoidetaan Savonlinnan kesäyliopiston kautta. HUOM! Myös mahdollisesti leirillä mukana olevien huoltajien majoitukset. Leirillä mukana olevat huoltajat maksavat majoituksen, erilliset ruokailut tai täysihoidon suoraan Kristilliselle opistolle leirin alkaessa, paikan päällä. Annamme opistolle listan ja ohjeistuksen huoltajien majoitusmaksuista.

Oppilaiden kurssi- ja täysihoitomaksu laskutetaan ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen ja maksetaan 15.6.2020 mennessä. Vain maksut maksaneilla on oikeus osallistua leirille.

Peruutusehdot: Ilmoittautumisen voi peruuttaa maksutta 24.5.2020 saakka. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko kurssimaksun. Sairaustapauksissa osallistumisen voi peruuttaa myös tämän jälkeen lääkärin lausunnolla, jossa todetaan, että sairaus estää koulutukseen osallistumisen. Tällöin peruutusmaksu on 80 €. Opintomaksut ovat julkisoikeudellisina saatavina ulosottokelpoisia ilman erillisiä toimenpiteitä.

HUOM! Koronaviruksesta johtuvan poikkeustilan pitkittyessä ilmoittautumisen peruminen on mahdollista myös ilmoitetun ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen. Mikäli poikkeustila jatkuu koulutuksen alkuun saakka, koulutusta ei järjestetä. Koulutukseen ilmoittautuneille tiedotetaan koulutuksen toteutumisen varmistumisesta.