Savonlinnan valtakunnallinen musiikkileiri

Pälikkö Lisa, leirinjohtaja

Pälikkö Lisa, leirinjohtaja

Lisa Pälikkö suoritti pianodiplomin Helsingin konservatoriossa 1993 Jerzy Gebertin oppilaana. Vapaasäestystä hän on opiskellut Kimmo Salosen johdolla. Hän on osallistunut Sibelius-Akatemian täydennyskoulutuskeskuksen järjestämälle Taiteiden välinen integraatio -kurssille sekä Teatterikorkeakoulun Tanssitaiteenlaitoksen Luova liike -täydennyskoulutuskurssille. Hän on osallistunut myös Okka-säätiön järjestämään koulutukseen "Ilmaisu, opettajan voimavara", alueena draama ja lisäksi täydentänyt koulutustaan näyttämötaiteen alan kursseilla mm. Teatterikorkeakoulussa ja Stadian teatteri- ja viestintä koulutusohjelmassa.

Pälikkö on ollut pianonsoitonopettajan virassa Käpylän musiikkiopistossa vuodesta 1991 alkaen. Säestäjänä hän on työskennellyt Savonlinnan valtakunnallisella musiikkileirillä vuodesta 1994.

Hän on toteuttanut mm. seuraavat monitaiteelliset musiikkiteatteriesitykset ja konsertit: Soitinesittelykonsertit "Taikahuilun maisemissa" sekä "Ahdin valtakunnassa", "Eläinten karnevaali" -esityksiä yhteistyössä Mika Nuojuan, Veikko Honkasen ja Markku Toikan kanssa, "Runo ja Musiikki eri aikakausina" -konserttisarja näyttelijä Emilia Pokkisen kanssa, "Tiitiäisen satupuu" laulaja Ulla Bürgerin kanssa, "Pikku Marjan eläinlaulut" orkesterille, lapsikuorolle ja Käpylän naisvoimistelijoiden tanssiryhmälle, "Ihmisiä maailmalla" yhdessä Martina Roosin, Arto Anttilan ja Kati Luoman kanssa, "Lumikuningatar"-musiikkiteatteriesitys yhteistyössä Markus Fageruddin, Käpylän ala-asteen sekä Käpylän musiikkiopiston oppilaiden kanssa.

Lisa Pälikkö sai kunniamaininnan Okka-säätiön järjestämässä kisassa Heinolassa kesällä 2004. Tuomaristossa olivat näyttelijät Seela Sella, Marina Motaleff sekä ohjaaja Eija Tolpo.


Tulosta sivu